2007 Copyright C. de Vries:

 Clinic Slachte Marathon2016

 


Op 4 juni 2016 is het alweer zover. Dan wordt de Slachte Marathon gehouden. 
Deze Marathon wordt maar 1 keer per 4 jaar gehouden http://www.slachtemarathon.frl/2016/?slachte=1540

Wil je goed voorbereid aan de start staan? Dan kun je vanaf 20 februari trainen met NextStep. 
NextStep organiseert deze clinic in samenwerking Fysio058 en RunningCenter Leeuwarden zodat we je op alle gebieden goed kunnen ondersteunen en begeleiden.

Onze begeleiding bestaat uit voorlichting, testlopen, hartslagtest, trainingen,  en ondersteuning met fysiotherapie, lezingen en schema’s. Je wordt dus op een verantwoorde en professionele manier begeleid!
We trainen gezamenlijk, maar je kan het trainingstraject ook alleen volgen. Je ontvangt dan een schema’s wat aansluit  bij jouw niveau en je wordt ondersteund met alle bovenstaande stappen.

De trainingen vinden plaats op zaterdagochtend vanaf 9.15 uur en worden gehouden in Leeuwarden en naaste omgeving. Uiteraard gaat het Slachte parcours ook verkend worden.
Ook mag je voor de interval trainingen aansluiten bij een bestaande NextStep groep op de atletiekbaan gedurende het clinic traject.


De kosten voor het complete Marathon clinic pakket bedragen 100 euro. Dit is inclusief een screening van Fysio58 om te kijken hoe belastbaar je bent zodat we blessures kunnen voorkomen. Ook een leuke aanbieding van Running Center en een herinnerings-T-shirt zijn bij de prijs inbegrepen.

Je kunt jezelf aanmelden voor de Marathon clinic door een mail via de volgende link te sturen naar: cor@nextstepleeuwarde.nl:Opgave hele Marathon clinic

 En 100 euro over te maken op: NL64 INGB 0003 2182 01  t.a.v.  NEXTSTEP SPORT EN GEZONDHEID

Hierna ontvang je zo snel mogelijk meer informatie.

Mocht je het nog niet zeker weten of je mee wilt doen dan kun je op zaterdag 20 februari aanschuiven bij de voorlichting en daarna beslissen of je meegaat doen. Hiervoor kun jij je aanmelden op: cor@nextstepleeuwarde.nl:Opgave hele Marathon clinic

NB je dient je zelf in te schrijven voor de Slachte Marathon.


Met sportieve groet, Cor de Vries